Omdømmet – merkevaren – FFK-Brann – Fredrikstad-Norge – velkommen til kampstart!

Print Friendly, PDF & Email

For mange starter kampen i Fredrikstad 6. april når Brann kommer på besøk. Årets første kamp i OBOS-ligaen åpner hele fotballsesongen på TV2. Altså, TV2 åpner fotballsesongen med sending fra Fredrikstad! Vi skal bli flinkere til å vise fram byens kvaliteter, og markedsføring og merkevarebygging vil få stor oppmerksomhet i årene som kommer, hør her:

 1. Fredrikstads vei inn i et nasjonalt landskap

  Fredrikstad er i en nasjonal konkurranse som næringsdestinasjon, byene konkurrerer. Vi må derfor stå samlet om en strategisk posisjonering av Fredrikstad for offentlige og private aktører, og vise fram byen som en attraktiv destinasjon.

  Startskuddet for et omdømme- og kommunikasjonsprosjekt har akkurat gått, Fredrikstad kommune og næringslivet har besluttet å spille på samme lag, hør mer om dette før FFK entrer banen.

 2. Merkevaren FFK

  Hvilken rolle spiller FFK for byens attraktivitet? Daglig leder i FFK Geir Bakken kommer til vårt møte rett før laget hans går på matta. Bakken forteller om klubbens merkevarebygging.

Velkommen til medlemsmøte med kampstart på Fredrikstad stadion! Oppmøte ved VIP-inngangen.

Priser

250,- + mva som dekker FFKs legendariske pølsebuffet inkl. mineralvann samt kaffe i pausen.

250,- for billett til kampen, dersom du ikke har billett/sesongkort. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor dersom du allerede har billett som du tar med. Vi vil forsøke å få plassert de som har billetter/sesongkort sammen med de som kjøper via dette arrangementet.

Arrangementet faktureres av FFK.mandag 6. april
Tid: 13:30 - 16:45

Pris: 250,- + mva, inkl. mat/drikke. 250,- for bill. til kamp (skriv i kommentarfeltet hvis du allerede har bill.). Avmelding etter 31.03 medfører fakturering av bill./mat/drikke fra FFK.
Arrangør: Fagutvalg handel og service i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Fredrikstad stadion Fredrikstad, K. G. Meldahls vei 9, Kråkerøy, Fredrikstad

Sted: Fredrikstad stadion, K. G. Meldahls vei 9, Kråkerøy, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

 • Styvehavn AS Styvehavn AS

  De har nylig kartlagt krigsvraket Blücher, og vet mer om kartlegging av områder under vann enn over. Med avansert inspeksjonsutstyr får de frem detaljerte 3D-modeller for kundene, men akkurat nå er det detaljene i egen strategiplan for de neste 3-5 årene Henrik Halvorsen og Styvehavn AS finpusser på.  Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2021 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design