Omdømmet – merkevaren – FFK-Brann – Fredrikstad-Norge – velkommen til kampstart!

Omdømmet – merkevaren – FFK-Brann – Fredrikstad-Norge – velkommen til kampstart!

For mange starter kampen i Fredrikstad 6. april når Brann kommer på besøk. Årets første kamp i OBOS-ligaen åpner hele fotballsesongen på TV2. Altså, TV2 åpner fotballsesongen med sending fra Fredrikstad! Vi skal bli flinkere til å vise fram byens kvaliteter, og markedsføring og merkevarebygging vil få stor oppmerksomhet i årene som kommer, hør her:

  1. Fredrikstads vei inn i et nasjonalt landskap

    Fredrikstad er i en nasjonal konkurranse som næringsdestinasjon, byene konkurrerer. Vi må derfor stå samlet om en strategisk posisjonering av Fredrikstad for offentlige og private aktører, og vise fram byen som en attraktiv destinasjon.

    Startskuddet for et omdømme- og kommunikasjonsprosjekt har akkurat gått, Fredrikstad kommune og næringslivet har besluttet å spille på samme lag, hør mer om dette før FFK entrer banen.

  2. Merkevaren FFK

    Hvilken rolle spiller FFK for byens attraktivitet? Daglig leder i FFK Geir Bakken kommer til vårt møte rett før laget hans går på matta. Bakken forteller om klubbens merkevarebygging.

Velkommen til medlemsmøte med kampstart på Fredrikstad stadion! Oppmøte ved VIP-inngangen.

Priser

250,- + mva som dekker FFKs legendariske pølsebuffet inkl. mineralvann samt kaffe i pausen.

250,- for billett til kampen, dersom du ikke har billett/sesongkort. Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor dersom du allerede har billett som du tar med. Vi vil forsøke å få plassert de som har billetter/sesongkort sammen med de som kjøper via dette arrangementet.

Arrangementet faktureres av FFK.

Dato/tid
06. april, 2015
Kl: 13.30 - 16.45

Pris: 250,- + mva, inkl. mat/drikke. 250,- for bill. til kamp (skriv i kommentarfeltet hvis du allerede har bill.). Avmelding etter 31.03 medfører fakturering av bill./mat/drikke fra FFK.
Sted: Fredrikstad stadion, K. G. Meldahls vei 9, Kråkerøy, Fredrikstad

Arrangør: Fagutvalg handel og service i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk