Prosjektverksted: Har du en idé og trenger forskning for å realisere prosjektet ditt?

Print Friendly, PDF & Email

Teamwork Ill: rosapuchalt

Kunnskap er viktig for å

  • utvikle eller forbedre produkter og tjenester
  • åpne nye markeder

Enten du har en idé eller er i gang med å lage en søknad til et forsknings- og utviklingsprosjekt, kan du dra nytte av å være med på vårt prosjektverksted – som vil bli ledet av Norges forskningsråd.

Målet med kurset er å gi deg redskapene og ferdighetene for å utvikle et godt FoU-prosjekt.

Du vil få et teoretisk og praktisk grunnlag for å forstå hva et godt forsknings- og utviklingsprosjekt er og krever. Dette vil gi deg nyttig kunnskap som du kan bruke i arbeidshverdagen din og for å realisere prosjektet ditt.

Faglig innhold

På prosjektverkstedet vil du få veiledning og verktøy som hjelper deg med å lage en tydelig formulert og godt strukturert prosjektbeskrivelse. Prosjektverksted vil i tillegg gi deg nyttig kunnskap for å søke om midler fra ulike finansieringsordninger som f.eks. SkatteFUNN og Innovasjonsprosjekt i Forskningsrådet.

NB: Maks 10 bedrifter.

Velkommen!torsdag 20. juni
Tid: 09:00 - 13:00

Pris: Gratis. Enkel servering
Arrangør: Norges forskningsråd og Fredrikstad Næringsforening

Sted: Næringslivets hus Fredrikstad, Nygaardsgata 5, Fredrikstad

Sted: Næringslivets hus, Nygaardsgata 5, Fredrikstad


Alle arrangementene

Medlemsprofilen

  • Brødr. Bøckmann AS Brødr. Bøckmann AS

    Selskapet som ble startet av to brødre (Gunnar og Edgar), som blant annet bygde opp Europas mest moderne isolerglassfabrikk før de solgte virksomheten til Saint-Gobain i 1993, er i dag involvert i eiendom, hotell og restaurant, golfdrift og camping. Noen spennende investeringer, blant annet i landbasert lakseoppdrett, har de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2019 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN