Sentrumsgruppens månedlige treff: 5 tiltak for sentrum

Sentrumsgruppens månedlige treff: 5 tiltak for sentrum

‘-hva foreslår du?

Sentrumsgruppen utfordres til å foreslå 5 tiltak som kan løfte sentrum til et enda mer attraktivt sted å reise til, for handel og opplevelser. De 5 tiltakene vil bli vurdert av en gruppe sammensatt av butikkdrivere, gårdeiere, Fredrikstad kommune og Fredrikstad Næringsforening. Meningen er at utvalgte tiltak som sendes inn til denne gruppen skal settes ut i live. Sentrumsgruppen er således viktig, for det er denne gruppen som kjenner sentrums daglige drift aller best.

Velkommen til å diskutere Fredrikstad sentrums framtid på vårt månedlige frokostmøte på Handelsstanden tirsdag 24. februar!

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5. Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød. Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.

Dato/tid
24. februar, 2015
Kl: 8.00 - 9.45

Pris: Gratis. Servering av kaffe, te og frokost.
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk