UNG-kveld: hvordan vil de unge bo?

Print Friendly, PDF & Email

Illustrasjonsfoto: Mulighetsstudie utarbeidet av studenter på oppdrag for LINK Arkitektur.

Næringsforeningens UNG-gruppe står bak en spørreundersøkelse om unges boligpreferanser. I forbindelse med kommunens arealplan, et verktøy som former Fredrikstads fremtid, er det viktig at vi sikrer et markedstilpasset mangfold av boenheter. Vi fikk inn rundt 400 svar, som omhandler hvor unge folk ønsker å bo, hvilken type bolig de ønsker, om de ønsker hage, bo sentrumsnært mm.

Agenda:

  • Presentasjon av resultatene fra undersøkelsen v/styringsgruppen for UNG
  • Workshop – bli med å tegne boligen du ønsker deg! Med hjelp fra flere arkitekter plukker vi ut noen tomter i Fredrikstad som vi mener kan egne seg for boligbygging. Her kan alle deltakerne være med å bestemme hvordan man ønsker at leiligheten, rekkehuset eller boligen skal inneholde og se ut.
    – arkitekter fra SG Arkitekter, Link arkitektur, Griff Arkitektur og Plus Arkitektur stiller

Målgruppe: Medlemmer i UNG i Fredrikstad Næringsforening.

Velkommen til Skybaren på Quality!

UNG (Ung Nettverks Gruppe) er et nettverk der medlemsbedriftenes medarbeidere under 40 år, med interesse for samfunn og næringsliv, kan knytte faglige og sosiale relasjoner. Også for studenter.

Her kan du se hvem som er med i styringsgruppen for UNGtorsdag 6. juni
Tid: 19:00

Pris: Gratis.Drikke fås kjøpt på stedet.
Arrangør: UNG i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

Medlemsprofilen

  • Brødr. Bøckmann AS Brødr. Bøckmann AS

    Selskapet som ble startet av to brødre (Gunnar og Edgar), som blant annet bygde opp Europas mest moderne isolerglassfabrikk før de solgte virksomheten til Saint-Gobain i 1993, er i dag involvert i eiendom, hotell og restaurant, golfdrift og camping. Noen spennende investeringer, blant annet i landbasert lakseoppdrett, har de også. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2019 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN