UNG kveld – sentrumsutvikling

Print Friendly, PDF & Email

Engasjement på tidligere UNG-treff.

Et velfungerende bysentrum er et viktig element for å sikre befolkningens urbane identitet og besøkendes oppfatning av vår region. Fredrikstad Næringsforening har sammen med kommunen i Fredrikstad tatt tak i utfordringene som preger de aller fleste mellomstore byer i Norge.

Stine Ferguson er ansatt som sentrumsleder i Fredrikstad, og hun vil fortelle om hvordan utviklingen av Fredrikstad som handelsby, møteplass, arbeidsplass og arena for kulturell utfoldelse skal styrkes.

Vi får også en presentasjon av UNG-medlem, Kennet Hald. Han jobber i Griff Arkitektur og vil fortelle om den «Sunne Byen» og hva som gjør en by attraktiv på ulike nivåer. Med utgangspunkt i Fredrikstads byutvikling og tiltenkte retning, drar Kennet frem noen hovedpunkter og peker på det han ser som sentralt i byens videre utvikling.

For mer informasjon om Kennets syn på arkitektur og byens utvikling kan du varme opp med disse kronikkene, som begge omhandler Fredrikstad.

http://www.arkitektur.no/vi-liker-byen-fordi-den-klarer-a-utvikle-seg

http://www.arkitektur.no/fortiden-gir-inspirasjon-for-nye-behov

 

Denne kvelden med UNG er kun for medlemmer av Fredrikstad Næringsforening. Er ikke din bedrift eller du medlem? Les mer  om medlemskaptorsdag 3. september
Tid: 19:00

Pris: Gratis medlemsmøte. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
Arrangør: UNG i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Pizzanini Fredrikstad Fredrikstad, Storgata 13, Fredrikstad

Sted: Pizzanini Fredrikstad, Storgata 13, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Nipas AS Nipas AS

    Tony Øvrevik og Nipas-teamet gir bort en arbeidsdag! Les mer om dette, og bedriften som er midt oppe i konsolidering, re-branding og videre vekst.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design