UNG kveld – sosiale medier

Print Friendly, PDF & Email

Nina Kristin Hareide-Larsen i aksjon på Bedriftsdagen 2014 i Fredrikstad.

DNB er blant de største norske merkevarene i sosiale medieflater og regnes som en foregangsfigur når det gjelder bruk av sosiale medier i kundesammenheng. De er anerkjent og prisbelønnet både nasjonalt og internasjonalt for sitt arbeid.

På UNG nettverkstreff denne kvelden kommer leder for sosiale medier i DNB for å holde foredrag. Nina Kristin Hareide-Larsen har jobbet i DNB i flere år og siden 2011 har hun vært leder for sosiale medier i konsernet. i 2013 ble hun kåret til ett av Norges fremste ledertalenter av nettavisen E24.

Hareide-Larsen er ung, hun er en ettertraktet foredragsholder og bosatt i Fredrikstad – perfekt for UNG, vi gleder oss!

Følg arrangementet på Facebook

Fra denne kvelden av er UNG kvelder kun for medlemmer. Er ikke din bedrift eller du medlem? Les mer om medlemskap på https://fredrikstadnf.wpengine.com/bli-medlem/torsdag 13. november
Tid: 19:00

Pris: Gratis. Kun for medlemmer
Arrangør: UNG (UngNettverksGruppe) i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Paa Brygga Fredrikstad, Dampskipsbrygga 12-14, Fredrikstad

Sted: Paa Brygga, Dampskipsbrygga 12-14, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • PwC, avdeling Østfold PwC, avdeling Østfold

    PwC har en lang lokalhistorie, og tilbyr sine tjenester i en verden der det stadig er vanskeligere å vite hvem og hva du kan stole på. “Financepartner” er et satsingsområde, men akkurat nå gjelder det å være en god støtte for bedriftene som påvirkes av koronapandemien. Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2020 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Egeland Design