Fredrikstad sentrum app. Nyhet!

Last ned appen og vinn flotte premier|Last ned appen og vinn flotte premier|Opplæring i bruk av appen|Last ned appen og vinn flotte premier|||Last ned appen og vinn flotte premier

Fredrikstad sentrum app. Nyhet!

Nå kan du få tilbud fra de butikkene du ønsker, inspirasjon og informasjon om hva som skjer i sentrum – i én og samme app. Fredrikstad sentrum app er en kundeavis på mobilen med oversikt over alle aktuelle tilbud som er lagt inn av butikkene og serveringstedene i sentrum. I appen kan du søke på butikker, produkter og merker samt finne åpningstider. Last den ned i dag og vær en av de første som får tilbud fra butikkene. Takker du ja til pushvarsler, kan du i tillegg vinne flotte premier. 

Denne appen er Fredrikstad først ute med av norske bysentrum. Fredrikstad Næringsforening ønsker at butikkene i sentrum skal samles om én løsning som kan fremme tilbud, sentrumsaktiviteter og kulturopplevelser gjennom en digital kundeavis. Om du ikke har sjekket den digitale kundeavisen før du tar turen til byen, kan du stille inn appen på at du ønsker å motta pushmeldinger fra de butikkene du liker å handle fra når du er i byen. Det betyr at du får tilbudet rett i lomma når du går forbi din favorittbutikk, eller at spisestedet du liker best sender deg et tilbud på en lunsj eller middag i dét du passerer. Din favorittfrisør kan også fortelle deg at de har ledig frisørtime akkurat i dét du passerer, og kanskje tidspunktet passer deg helt perfekt? Med «beacon/nettvarder»løsningene vi nå tilbyr (enveissender som blir brukt til å sende informasjon til din mobil), kan du få en helt annen shoppingopplevelse i Fredrikstad sentrum enn tidligere. Men husk: det er du som bestemmer hvor mange tilbud du ønsker å motta når du er i byen. I den personlige profilen i appen bestemmer du selv om du ønsker å motta informasjon, og eventuelt hvilke butikker og serveringssteder du ønsker å motta informasjon fra.

Last ned appen her:
Google play

  App store

«Innovasjon må skje kollektivt. En idé, et produkt eller en tjeneste som ikke tas i bruk kollektivt kan ikke kalles innovasjon – det er og forblir en oppfinnelse. Gode idéer springer ofte ut fra motet om å tørre å endre seg. I Fredrikstad sentrum må vi tørre å gjøre ting annerledes, vi må tørre å samarbeide og vi må aldri glemme at innovasjon er et felles ansvar – og en felles mulighet.» (Nora Gangfløt & Marte Teien, bacheloroppgave fra Høgskolen i Østfold.)

Denne uttalelsen er basert på at Fredrikstad er i endring, både når det gjelder innhold og at vi er i ferd med å tilpasse oss nye brukeratferder. Som by har vi to valg – vi kan ergre oss over antall mennesker som går med blikket ned i telefonen eller vi kan utnytte dette til vår fordel – ved å bli en digital by, en DiggBy. Fredrikstad kommune har tilrettelagt med gratis WIFI i sentrum og Smartbyen Fredrikstad er bare et «Citynet» unna. Utvikling av et bysentrum krever en riktig forståelse av det nye markedet og de «moderne» kundene. Endringer i forbrukeratferd vil sammen med nye tilgjengelige e-handelsplattformer utfordre tradisjonelle handelskonsepter.

Opplæring i bruk av appen

Opplæring i bruk av appen

Vi gleder oss over å ta i bruk ny teknologi i Fredrikstad sentrum med mål om å tilpasse oss kundene enda bedre.

 

 

Lukk