1-års jubileum for tech-nettverket

1-års jubileum for tech-nettverket

I oktober kan vi feire et år med fantastiske samlinger i tech-nettverket. Vi er svært overveldet og glade for oppslutningen vi har hatt gjennom nettverkets første leveår. I den forbindelse ønsker vi å gjøre noe litt ekstra ut av meetupen vi planlegger i oktober.

For å skape en skikkelig ramme har vi booket Phønix på Cicignon, som gir plass til mange flere enn de fullbookede arrangementene vi har hatt hittil. Vi håper at denne kvelden vil bidra til at den flotte møteplassen vi alle har vært med å skape, vil fortsette å blomstre lenge fremover.

Vi har ikke anledning til å stå for mat og drikke denne gangen. Baren på Phønix vil være bemannet hele kvelden og det er muligheter å for kjøpe selv der.

Program

  • Johannes Brodwall skal kode en «java server»-live. Johannes er riksutvikler og samfunnsdebattant. Få har mer erfaring og kjærlighet for systemutviklingsfaget. Dette blir en lærerik sesjon
  • Vår egen Tordbjørn Wang Eriksen sammen med Per Christian Moen skal snakke om hvordan bygge moderne brukergrensesnitt i en legacy kodebase. Tordbjørn og Per Christian jobber til daglig for NAV. Foredraget tar for seg hvordan Tordbjørn og Per Christian videreutvikler det som kan betraktes som kjernesystemer i velferdsnorge.
  • Håkon Wium Lie skal snakke om CSS, orgel og muligens litt eplemost. Håkon er en sentral del av utviklingen av webben. Han startet utviklingen av Cascading Style Sheets 1994 og har hatt en sentral rolle i videreutviklingen av CSS også etter at W3C overtok ansvaret.

Velkommen!

TIL PÅMELDING: https://www.meetup.com/fredrikstad-tech-community/events/295850629/

Dato/tid
19. oktober, 2023
Kl: 17.00 - 20.00

Pris: Gratis. Mat og drikke kan kjøpes på stedet.
Sted: Phønix selskapslokaler, Ferjestedsveien 17, Fredrikstad

Arrangør: Tech-nettverket i Fredrikstad Næringsforening


Lukk