CFO’ens rolle som verdiskaper

CFO’ens rolle som verdiskaper

Næringsforeningene i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden ønsker å styrke CFO’ens rolle som verdiskaper. I den forbindelse inviterer foreningene og PwC til frokostmøte spesielt rettet mot CFO og økonomifunksjonen. Arrangementet er det første i rekken og har som formål å etablere et nettverk og en møteplass for CFO’er. Programmet vil fokusere på temaer knyttet til forretningsutvikling, strategi og styrking av verdikjeden.

* Ny teknologi automatiserer lite verdiskapende økonomiarbeid og gir mulighet til å fokusere mer på strategi, ledelse, data & analyse og styringsinformasjon.
* Avstanden mellom de nytenkende og tradisjonelle økonomifunksjonene vil øke og avhenger av CFO’ens evne til å gripe muligheter i dette skiftet.
* CFO’en må ha et klart blikk på hvilke verdier hans/hennes team skal levere.
* CFO’en har en gylden anledning til å ta en sentral posisjon i bedriftens ESG-arbeid (bærekraft).

Et viktig mål med programmet er å gi CFO’er en arena hvor de blir bedre kjent med andre i samme posisjon. Det er derfor satt av god tid til mingling. Dørene åpner kl. 07.30, det blir servert frokost før start.

Agenda:

ESG case study
PwC viser hvordan din bedrift kan arbeide med å gripe muligheter, begrense klimarisiko, gjøre tiltak, måle effekten og kontinuerlig jobbe med forbedringer knyttet til bærekraft. Case study fra en Østfoldbedrift. PwC v/Eddie Olsen.

ESG og finansiering
Hvordan påvirker de nye retningslinjene i taksonomien tilgang på kapital og kapitalkostnaden? Hva forventer bankene? SpareBank 1 Østfold Akershus v/Lene Zimmermann Gjermundsen.

Tanker om CFO’ens rolle
Denofa er i en spennende vekstfase. Gjennom forskning og utvikling, samarbeid og oppkjøp har konsernet ambisiøse planer for å bygge ny styrke. Hør CFO’ens egen historie og hans tanker om hva som er viktige fokusområder i CFO’ens travle hverdag. Denofa-konsernet v/Hans Martin Kjernsbæk.

Etablering av nettverk
Næringsforeningene og PwC tar initiativ til å etablere en arena hvor CFO’er kan spille hverandre gode. Orientering om planer og innspill fra salen. PwC v/Eddie Olsen sammen med næringsforeningene.

Målgruppe: CFO, adm.dir./daglig leder som vil sikre seg en verdiskapende økonomifunksjon, andre som vil utvikle økonomifunksjonens rolle.

Det er begrenset antall plasser, så påmelding er nødvendig.

Velkommen!

Merk: Det er et begrenset antall gjesteplasser foran hovedinngangen. Det er også mulig å parkere ved Quality Hotel Sarpsborg og Inspiria Science Center.

Lene Zimmermann Gjermundsen

Lene Zimmermann Gjermundsen, Sparebank 1 Østfold Akershus


Hans-Martin-Kjernsbæk

Hans Martin Kjernsbæk, Denofa

Dato/tid
08. september, 2023
Kl: 8.00 - 10.30

Pris: Gratis, servering av frokost fra kl. 07.30
Sted: K5, konferanserom Han Solo, 1. etg., Kalnesveien 5, Grålum

Arrangør: PwC og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad


Påmelding

Dette arrangementet er utsolgt.

Lukk