Eierskifteseminaret 2022

Eierskifteseminaret 2022

Fredrikstad Næringsforening og Bright Performance AS inviterer til Eierskifteseminaret 2022.
Dette er en møteplass for bedriftsledere som vil vokse ved oppkjøp, for bedriftseiere som vil selge bedriften sin, for deg som har begynt å planlegge generasjonsskifte, eller deg som rett og slett lurer på hva du skal gjøre med bedriften din når du vil gjøre noe annet.

Hvorfor delta?
Bright Performance presenterer en undersøkelse blant personer som har ledet oppkjøp av mange bedrifter i Norge, og du får høre hva de legger vekt på av verdidrivere og risikofaktorer ved oppkjøp.
Du vil få møte den lokale investoren Tormod Stene-Johansen som vil fortelle om hva han ser etter når han skal investere egne penger.
Du vil også møte investeringsdirektør Stig Andersen i Investinor, som forteller om hvordan de jobber i Norges største venture investeringsselskap.

Registrer deg nå
Registrer deg nå for å sikre deg en plass (med forbehold om endringer i smittevernsregler).

Registrering og kaffe fra kl. 07.30 – 08.00.

Vi velger å følge nasjonale råd og regler ved tidspunktet for arrangementet. I ht gjeldende smittevernsregler kan vi p.t. kun garantere plass til de 100 første påmeldte, deretter vil det være en venteliste. Arrangementet vil også bli strømmet for de som ev. ikke får fysisk plass.

Her er lenke til arrangementet digitalt (YouTube)

Dato/tid
15. februar, 2022
Kl: 8.00 - 10.30

Pris: Gratis, servering av kaffe og te
Sted: Litteraturhuset Fredrikstad, Storgaten 11, Fredrikstad

Arrangør: Bright Performance AS og Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Dette arrangementet er utsolgt.

Lukk