Sentrumsgruppens månedlige treff: En sentrumsleder på vei til byen?

Sentrumsgruppens månedlige treff: En sentrumsleder på vei til byen?

«Et aktivt handels- og næringsliv i byene innebærer arbeidsplasser som igjen skaper aktivitet og liv til ulike tider av døgnet. Mennesker i gatene skaper trygghet og et levende handelssentrum tiltrekker seg andre næringslivsaktører.»

Setningen er hentet fra Faglige råd for bærekraftig byutvikling, Kommunal- og regionaldepartementet og Miljøverndepartementet, 12/2013.

En sentrumsleder på heltid planlegges som tilskudd for å styrke Fredrikstad sentrum med aktiviteter, samarbeid, koordinering med Fredrikstad kommune, gårdeiere med mer. Alt for å utvikle sentrum som en god nærings- og opplevelsesdestinasjon.

Hvem søker vi etter, hvilke oppgaver skal vedkommende ha, når kan det skje? Kjell Arne Græsdal innleder.

NÅ har du mulighet til å komme med innspill.

 

Sentrumsgruppen møtes den siste tirsdagen hver måned kl. 08.30 til kl. 09.45 på Handelsstanden i Nygaards gata 5 . Frokost serveres fra 08.00-08.30. Dette er uformelle sammenkomster hvor vi får kaffe/te og litt godt hjemmelaget brød.

Vi har program i deler av tiden med aktuelle saker, og åpner alltid opp for tid til å prate sammen. Det viktigste er at vi har en arena for å diskutere våre særinteresser for sentrum og næringsvirksomhet! Det er lov å komme senere og å gå tidligere.

Kristian Fredrik Kristiansen fra Boomerang leder Sentrumsgruppen.

Velkommen til frokost og faglig samvær for medlemmer i sentrum!

Dato/tid
26. august, 2014
Kl: 8.00 - 9.45

Pris: Gratis. Servering av kaffe, te og frokost.
Sted: Handelsstanden, Nygaards gata 5, Fredrikstad

Arrangør: Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening


Påmelding

Bestillinger er stengt for dette arrangementet.

Lukk