FULLT! Synlighet & PR – som verktøy for vekst

Print Friendly, PDF & Email

Mathias Fløtaker fra Geelmuyden Kiese deler kunnskap om proaktiv PR, medierelasjoner og kommunikasjonsstrategi som støtter opp om bedriftens forretningsmodell.

Alle billettene er nå revet vekk, ønsker du å stå på venteliste, send en e-post til mm@fredrikstad-nf.no

Hvorfor er PR og medieoppmerksomhet viktig? Og hva sier nordiske markedssjefer om endret forbrukeradferd og lavkonjunktur, innsikt, analyse, kreative konsepter og markedsstrategier for fremtiden?

Vi fortsetter med våre populære treff for alle som er opptatt av bedriftenes omdømme, salg, markedsføring, merkevarebygging, eller rett og slett bare har lyst til å bli med på kunnskapsdeling og sosial samling.

Baren i toppetasjen på Quality Fredrikstad er åpen fra kl. 20.00.

Velkommen til nytt nettverksmøte for sparring og erfaringsutveksling. Fra kl. 20.30 får du 2 x 30 minutter med:

  • Geelmuyden Kiese – Bli kjent, bli likt, få viljen

Martin Langaas (fagansvarlig for innsikt og analyse) og Mathias Fløtaker (seniorrådgiver) forteller hvorfor og hvordan selskaper kan jobbe med medierelasjoner og PR. Hvem i bedriften har egentlig ansvaret for at dere blir sett og hørt, og hvordan kan en god kommunikasjonsstrategi støtte selskapets forretningsmodell? Det vil bli gitt konkrete eksempler og enkle modeller for hvordan du og din bedrift kan jobbe med medierelasjoner og proaktivt PR-arbeid.

  • Synlighet – hvilke investeringer gjør nordiske markedssjefer i dag for å sikre fremtidig vekst?

Smekkfull av rykende fersk data, er The Nordic CMO Survey en temperaturmåler på hva nordiske markedssjefer tenker og gjør, her og nå. Kartleggingen er et samarbeid mellom Kampanje, Resumé, Dansk Markedsføring og Synlighet, der markedssjef Oda Kveen og kundeansvarlig Lars Johanson fra Synlighet gir deg resultatene om markedssjefenes investeringer i analyse, merkevarebygging, endret forbrukeratferd med mer – alt for å møte fremtiden.

 

I flere år har vi trent på å være synlige gjennom kurs, studier og intervjusituasjonen gjennom Vekst i Fredrikstad-programmet – og ikke minst gjennom lokalpressens gode engasjement for næringslivssaker. Flere er også til stede i nasjonal medier, og det skal vi fortsette med i miksen for å synliggjøre den høye kompetansen næringslivet i Fredrikstad innehar.

Vi avslutter med mingling – velkommen!

OBS: Noe begrensning på antall plasser, og forrige treff ble fullbooket, så nøl ikke med å melde deg på.torsdag 31. august
Tid: 20:00

Pris: Gratis medlemsmøte i Fredrikstad Næringsforening. Drikke fås kjøpt på stedet. Kommer du tidligere enn kl 20:00 - så er det bestilling/servering av drikke i baren nede i lobbyen pga annet arrangement i toppetasjen.
Arrangør: Vekst i Fredrikstad-programmet / Fredrikstad Næringsforening

Sted: Quality Hotel Fredrikstad Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design