Synlighet & PR – som verktøy for vekst

Synlighet & PR – som verktøy for vekst

Hvorfor er PR og medieoppmerksomhet viktig? Og hva sier nordiske markedssjefer om endret forbrukeradferd og lavkonjunktur, innsikt, analyse, kreative konsepter og markedsstrategier for fremtiden?

Vi fortsetter med våre populære treff for alle som er opptatt av bedriftenes omdømme, salg, markedsføring, merkevarebygging, eller rett og slett bare har lyst til å bli med på kunnskapsdeling og sosial samling.

Baren i toppetasjen på Quality Fredrikstad er åpen fra kl. 20.00.

Velkommen til nytt nettverksmøte for sparring og erfaringsutveksling. Fra kl. 20.30 får du 2 x 30 minutter med:

  • Geelmuyden Kiese – Bli kjent, bli likt, få viljen

Martin Langaas (fagansvarlig for innsikt og analyse) og Mathias Fløtaker (seniorrådgiver) forteller hvorfor og hvordan selskaper kan jobbe med medierelasjoner og PR. Hvem i bedriften har egentlig ansvaret for at dere blir sett og hørt, og hvordan kan en god kommunikasjonsstrategi støtte selskapets forretningsmodell? Det vil bli gitt konkrete eksempler og enkle modeller for hvordan du og din bedrift kan jobbe med medierelasjoner og proaktivt PR-arbeid.

  • Synlighet – hvilke investeringer gjør nordiske markedssjefer i dag for å sikre fremtidig vekst?

Smekkfull av rykende fersk data, er The Nordic CMO Survey en temperaturmåler på hva nordiske markedssjefer tenker og gjør, her og nå. Kartleggingen er et samarbeid mellom Kampanje, Resumé, Dansk Markedsføring og Synlighet, der markedssjef Oda Kveen og kundeansvarlig Lars Johanson fra Synlighet gir deg resultatene om markedssjefenes investeringer i analyse, merkevarebygging, endret forbrukeratferd med mer – alt for å møte fremtiden.

I flere år har vi trent på å være synlige gjennom kurs, studier og intervjusituasjonen gjennom Vekst i Fredrikstad-programmet – og ikke minst gjennom lokalpressens gode engasjement for næringslivssaker. Flere er også til stede i nasjonal medier, og det skal vi fortsette med i miksen for å synliggjøre den høye kompetansen næringslivet i Fredrikstad innehar.

Vi avslutter med mingling – velkommen!

OBS: Noe begrensning på antall plasser, og forrige treff ble fullbooket, så nøl ikke med å melde deg på

Dato/tid
31. august, 2023
Kl: 20.00

Pris: Gratis medlemsmøte i Fredrikstad Næringsforening. Drikke fås kjøpt på stedet.
Sted: Quality Hotel Fredrikstad, Nygata 2-6, Fredrikstad

Arrangør: Vekst i Fredrikstad-programmet / Fredrikstad Næringsforening


Lukk