Tech: Analyseplattform – innsikt for gode (bærekraftige) beslutninger

Print Friendly, PDF & Email

Vi inviterer til nok en lærerik tech-kveld – med påfyll av kunnskap + pizza, drikke og snacks. Denne gangen har Europris invitert oss til sitt hovedkontor i Dikeveien, Fredrikstad.

Tema for møtet er data- og analyseplattformen. Fremtidens datavolum, variasjon i kilder og ikke minst krav til innsikt for beslutningstakere i nær sanntid stiller helt nye krav til det tradisjonelle datavarehuset.

Borregaard og Europris skal gi oss innsikt i hvordan de har rigget seg for fremtiden. Dette er begge virksomheter som håndterer store datamengder, samtidig som riktig innsikt kan være avgjørende.

I tillegg skal vi få høre om en spennende case rundt bærekraft og sanntidsdata.

Thomas Nakken og Hege Therese Borge
Vi tar dere med på turen fra excelark og pivottabeller til datadrevene beslutninger basert på «lakehouse» teknologi. For et par tiår siden bygget Europris det som en gang var et «state of the art»-datavarehus. Datavarehuset har siden sin levert innsikt og rapporter til organisasjonen. For å kunne ta enda bedre beslutninger og gjøre Europris i stand til å ta enda bedre beslutninger, har de begynt å bygge en helt ny analyse og dataplattform i skyen. De deler med oss sin teknologi og deres erfaringer på hvordan de har bygget kjernen av løsningen i Databricks og bruk av Delta Tabels, og hvordan deres analysebrukere benytter plattformen i Thoughtspot, PowerBI og avansert ML og analyse i Notebooks.

James McLaughlin
Borregaard har bygget en ny data plattform basert på Azure Synapse. James vil ta oss igjennom reisen og hva de har realisert.

Christian Schou De Besche
Verden skal igjennom enorme endringer det neste tiåret. Christian vil fortelle hvordan vi kan forberede oss for det grønne skiftet gjennom analyse, strategi og kommunikasjonen for å skape nye store forretningsmuligheter. Sanntidsdata tar ESG fra rapportering til handling.

Til påmelding: https://www.meetup.com/fredrikstad-tech-community/events/297044314/?isFirstPublish=true

Velkommen! torsdag 30. november
Tid: 17:00 - 20:00

Pris: Gratis. Servering av mat og drikke.
Arrangør: Tech-nettverket i Fredrikstad Næringsforening

Sted: Europris’ hovedkontor Rolvsøy, Dikeveien 57, Rolvsøy

Sted: Europris’ hovedkontor, Dikeveien 57, Rolvsøy


Alle arrangementene

TAKK FOR DIN PÅMELDING

Du er nå påmeldt til vårt arrangement.
Vi gleder oss til å se deg!

Medlemsprofilen

  • Energifabriken Norge AS Energifabriken Norge AS

    De leverer 100 % fornybart drivstoff og brensel. Hele 90 % utslipp kan reduseres ved bruk på kjøretøy og maskinpark virksomheter allerede har. Les mer om Energifabriken som er krystallklar på at alle fornybare energibærere må med dersom vi skal klare å redusere Norges utslipp med 55 % innen 2030.

    Les mer »

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev
* = obligatorisk felt
2023 © Fredrikstad Næringsforening. Storgata 3, 1607 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: Flyt Design