#stolt-av-hva-vi-kan-få-til-sammen

Kristian Fr. Kristiansen leder Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening.

#stolt-av-hva-vi-kan-få-til-sammen

«Det er nettopp denne gnisten som kan skille oss ut i mengden av tilbud og som er viktig for et godt og levende sentrum,» skriver Kristian Fr. Kristiansen i sin leder i magasinet Fredrikstad Sentrum. Høstnummeret er ute nå, les hele lederen her og klikk deg videre til magasinet i sin helhet.

Sammen tenner vi gnister!

En pluss en er mer enn to. Samarbeider vi, kan vi få til så utrolig mye mer. 5 gårdeiere + Fredrikstad kommune + Fredrikstad Næringsforening har gått sammen om å ansette en sentrumsleder på heltid. Stine Ferguson begynte i stillingen i august, hun blir et tiltrengt bindeledd mellom kommunen og butikkeiere og gårdeiere i sentrum, og i tillegg vil hun jobbe med sentrumsutvikling. Jeg gleder meg til fortsettelsen! Les mer på side 12.

Sammen kan vi drivere gi kunder en uforglemmelig opplevelse. Bli-ny-dagen ble også i år en suksess. Lillian Galborgen fra Lykke og jeg fulgte denne gangen et ektepar rundt i byen, og paret ble kledd opp og stylet av lokale drivere i beste Fredrikstad ånd. Lena N. Araldsen skriver på egen blogg:
Det beste med hele opplevelsen, sett bort i fra at jeg følte meg veldig godt tatt vare på, i fokus, og veldig veldig fin – var menneskene vi møtte, og det å oppleve byen. Det brennende engasjementet hos folkene bak disken, som virkelig bare ønsker at DU skal finne det som passer for deg. Som er eksperter på sitt felt og som er genuint opptatt av at akkurat du skal bli ivaretatt – vise giverglede, skape kjøpeglede, individuell oppfølging og det å gi god kvalitet på totalopplevelsen.
Vel, trenger jeg si mer? Les mer på side 34.

Selv om dette er høstmagasinet, kan jeg ikke gå utenom en liten titt bakover i tid, nemlig sommeren i Fredrikstad sentrum. Det har blitt arrangert rekordmange aktiviteter, og veldig mange mennesker har bidratt til å skape liv og røre i sentrum. Jeg vil ikke nevne noen spesielt, for alle er viktige. Tusen takk til alle som har bidratt, sammen skaper vi gnist! Det er nettopp denne gnisten som kan skille oss ut i mengden av tilbud og som er viktig for et godt og levende sentrum.

Nå står høsttilbudene rett innenfor dørene, jeg ønsker alle en riktig god høsthandel i Fredrikstad sentrum.

PS! Du har vel fått med deg at det blir gratis parkering flere steder i sentrum på lørdager og etter kl. 14.00 på hverdager? Les mer gratis-parkeringen på side 22 som Fredrikstad Næringsforening har fått gjennom etter iherdig arbeid gjennom flere år, og som nå blir en realitet takket være lydhøre politikere i kommunen. Det blir en merkedag for oss drivere i sentrum når den nye parkeringspolitikken trer i kraft, dette er unikt i norsk sammenheng.

Hashtag: stolt-av-hva-vi-kan-få-til-sammen,
Kristian Fr. Kristiansen
leder av Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening / daglig leder i Boomerang

Fredrikstad Sentrum magasin

Fredrikstad Sentrum-magasinet utgis i samarbeid mellom Griff Kommunikasjon og Sentrumsgruppen i Fredrikstad Næringsforening. Les hele magasinet

 

Lukk