Nettverk i praksis

Torill Frydenlund og Monica Sander legger siste hånd på verket. Foto: Hanne Bruland.

Nettverk i praksis

Beer Sten stilte med den fineste stein-standen på årets hagemesse på Lillestrøm, i følge Norges største hageblogg. Tre medlemsbedrifter i næringsforeningen står bak, da Beer Sten tok med seg Måneproduksjoner og Provinsen i utformingen av standen.
– Vi har fått mye skryt, også blant bloggere, på Instagram og på Facebook, sier Monica Sander, daglig leder i Beer Sten, og trekker fram samarbeidet med de to andre lokale bedriftene som en av suksessfaktorene.

Nesten 16 000 publikummere fra hele landet besøkte hagemessen på Lillestrøm. Det gir god eksponering for Måneproduksjoner, Provinsen og Beer Sten som har jobbet i mange uker med å få på plass en helt spesiell stand.

Standen spilte på opplevelse, og ikke reklame. Et sjarmerende miljø, inspirert av Gamlebyen, skulle vise frem brostein, historie og granitt. Norsk steinhistorie tilbake til 1879 ble framstilt som et mini-museum, og på standen arrangerte de også tegnekonkurranse med tema «Monolitten». Beer Sten sørget nemlig for kanskje Norges mest berømte steinleveranse, et bearbeidet 250 tonns emne av granitt, som Vigeland skapte om til Monolitten.

Fakta om Beer Sten AS

  • Beer Sten er en av få spesialister innen levering av granittprodukter i Norge. Vi har over 135 års erfaring fra egenproduksjon, eksport og import av granitt.
  • Stiftet i 1879. Er Norges eldste leverandør av granitt til uteanlegg. Drives i dag av 5. generasjon i Fredrikstad. Ti ansatte og 49 millioner i omsetning i 2013.

Fakta om Måneproduksjoner AS

  • Måneproduksjoner leverer kreative løsninger og utstyr til kulturarrangementer og events. Vi bygger «hva det skal være», alt fra kulisser og scenografier, messestands og studiodekker, til utstillinger, modeller og branding.
  • Vi har lang erfaring med å avvikle små og store arrangementer. Blant annet har vi hatt arenaansvaret for snowboard-VM, Arctic Challenge Oslo Vinterfestival og VM i freestyle.

Fakta om Provinsen AS

  • Provinsen vil skape design som beveger – vi ønsker å dytte litt på folk og følelsene deres ved hjelp av design.
  • Vi jobber med konseptutvikling, visuell identitet, designstrategi, web/interaksjonsdesign og designrådgivning, og holder til i det kreative fellesskapet på Hydrogenfabrikken.

 

Lukk