City Hotel Fredrikstad

5.09.2014
Line Heiberg er adm. direktør på City Hotel Fredrikstad.

Line Heiberg er adm. direktør på City Hotel Fredrikstad.

Hurra – 75 år! Mange arrangementer står på programmet for jubilantens gjester i høst.

Navn/tittel: Line Heiberg, adm. direktør

Firma: City Hotel Fredrikstad AS, ca. 75 ansatte

Etablert: 11.09.39

Bedriftens hovedoppgaver:

Vår hovedoppgave er drift av hotell og restaurant, og i tillegg har vi City Scene.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste er når man får gode tilbakemeldinger fra gjester og kunder. Det er alltid hyggelig å kunne glede andre.
Det verste er når leveranse av ting man ikke har kontroll på, som kraft, vann og it forsvinner. Da er det meget utfordrende å gjennomføre tilfredsstillende drift av hotell og restaurant.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi blir 75 år i september, så vi jobber nå for fullt med gjennomføring av jubiléet. Det vil være flere arrangementer i restaurantene og på City Scene, med Kvinner i Sentrum som første arrangement i rekken av flere kjente artister.  I tillegg til jubiléet er vi i full gang med å planlegge julebordsesongen, som er en meget viktig og hektisk tid for oss.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Det er alltid hyggelig å fortelle om julebordsesongen vår, da pulserer det i hele huset av feststemte gjester. Vi har fullt hotell, fulle restauranter og gjerne terningkast 6 på juleshowet.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Vi ser at det er mange lokale bedrifter i vår kundeportefølje som har økt aktivitet og gjør et godt arbeid for tiden, uten at det kommer fram i  media.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er skikkelig gode på å yte det lille ekstra. Vi ønsker å være fleksible overfor våre kunder slike at de får gode gjesteopplevelser både på hotellet,  restaurantene Katti & Tobias og City Scene.

Les mer om City Hotel Fredrikstad

 

Share Button

Medlemsprofilen

  • StudioGeist AS StudioGeist AS

    Designbyrået StudioGeist har nettopp ferdigstilt et stort oppdrag for Difi. Med gjeve priser som Red Dot Award, European Design Award, Award for Design Excellence, Eulda (Finest European logo), Gullblyanten og Aftenposten Best prospect i bagasjen er det ikke rart bedrifter fra Oslo ser til Fredrikstad når de skal ha en partner på visuell kommunikasjon. Les mer »

    Share Button

VÅR HVERDAG

Ambisiøst om #arbeidsplassutvikling i #Fredrikstad på årets første møte! Med #Hackstad #Norsksenterforsirkulærøkonomi #nettverkforambisiøsebedrifter #fredrikstadnæringsforening

OSS PÅ FACEBOOK

Meld deg på vårt nyhetsbrev

2018 © Fredrikstad Næringsforening. Nygaardsgata 16 / Postboks 1405 / 1602 Fredrikstad. Tlf: 69 33 00 00. E-post: post@fredrikstad-nf.no. Design: Griff. Web: D-SIGN