Trucktech AS

Line Jeppesen, daglig leder i Trucktech

Trucktech AS

Fra to hender og en verktøykasse på gårdsplassen hjemme i Fredrikstad, har Trucktech AS lykkes med å bygge opp en større virksomhet – som i disse dager utvider til Sverige. Daglig leder, Line Jeppesen, er klar for å videreføre veksten i bedriften som elsker å jobbe tett sammen med kundene for å finne optimale løsninger.

Navn/tittel: Line Jeppesen, nyansatt daglig leder.

Firmanavn + antall ansatte: Trucktech AS, 20 ansatte.

Etablert: 1998.

Bedriftens hovedoppgaver

Salg, utleie og reparasjoner av trucker, lifter og teleskoptrucker.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det aller beste er jo muligheten vi har til å skape arbeidsplasser og bygge verdier, både for oss selv og andre. Det verste, er vel å håndtere usikkerheten som ytre påvirkning fører med seg – og som vi ikke umiddelbart kan påvirke selv.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi etablerer oss i Sverige i disse dager og det tar naturlig nok mye fokus. Videre er det messer og ellers god aktivitet i markedet som gjør at vi løper fort om dagen. Og så må vi jo vi også forholde oss til en litt urolig verden, som gir oss forsinkelser og mer uforutsigbarhet med tanke på levering av maskiner. Men vi har knallfokus på å finne gode løsninger for kunden uansett, slik at deres drift kan gå smidig og effektivt.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Her er det faktisk litt vanskelig å velge, vi har mange gode historier vi liker å fortelle. Vi jo veldig glad i oppstarts historien til nåværende eier. Magnus Pettersen startet opp et enkeltmannsforetak for nesten 20 år siden, ved å selge privatbilen sin og kjøpe verktøy for pengene, mens han skrudde på trucker på gårdsplassen hjemme. For så å bygge opp firmaet stein på stein til det er i dag .

Men skal vi trekke frem en historie, må det nesten være med en kunde vi har hatt i mange mange år;  Salatmestern. Salatmestern er en bedrift som hele tiden er «på», jakter ny utvikling med bærekraftige og effektive løsninger. For noen år siden bidro vi til et mer digitalisert og automatisk lager hos de ved å tilby en løsning med elektriske automatiske trucker. Dette var nybrottsarbeid både for de og for oss, det var tidlig i utvikling og kun noen få store bedrifter som så vidt hadde begynt å se på å automatisere lagrene. Dette viser at også mindre aktører kan ligge langt foran i utviklingen. Og det er akkurat sånn vi elsker å jobbe; tett sammen med kundene for å finne optimale løsninger.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Vi følger nøye med på, og lar oss inspirere av, våre nabobedrifter på Øra, og er spesielt imponert over det det Batteriretur og Hydrovolt får til for tiden. De er både innovative og ambisiøse , og utviklingen deres skaper mange arbeidsplasser og bidrar til å sette Fredrikstad på kartet. I tillegg har de stort fokus på å bruke lokale samarbeidspartnere der det er mulig, noe som løfter hele Øraområdet – og Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?

Finne gode løsninger, både innen salg og utleie, for kundene våre, slik at deres produksjon går så smidig og effektivt som overhodet mulig.

Les mer om Trucktech

line-jeppesen-hos-trucktech

Line Jeppesen hos Trucktech

Flere medlemsprofiler

Lukk