BDO

Vidar Hermansen (Partner Statsautorisert revisor

BDO

Det finnes et kompetansehus i Fredrikstad som tilbyr tjenester fra regnskap til advokat og cybersecurity. BDO er så mye mer enn revisjon! Varme boller serverer de også.

Navn/tittel: Vidar Hermansen/ Partner Statsautorisert revisor – Ole Jørgen Winther/ Partner Statsautorisert revisor

Firmanavn + antall ansatte: BDO Østfold, 110 ansatte hvorav 35 i Fredrikstad

Etablert: Kontoret i Fredrikstad ble etablert i år 2009

Bedriftens hovedoppgaver
BDO er et kompetansehus innenfor forretningsområdene revisjon, regnskap, advokattjenester og rådgivning. Under rådgivning ligger blant annet «management for hire» (regnskapsmedarbeider, øk.sjef, CFO) og tjenester innen Cybersecurity (IT- sikkerhet) Kontoret i Fredrikstad leverer alle disse tjenestene.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?
Det beste er at du har mulighet til å være med å utvikle bedriften og legge planer og sette mål for det vi skal drive med. Vi er en kunnskapsbedrift i kontinuerlig utvikling – en utfordring for våre kunder er en mulighet for oss. Vi har en visjon om å være åpen, nær og modig. For tiden er det litt «tungt» å stadig bli påminnet fra våre BDO kollegaer rundt om i landet at FFK sliter i motbakke. Men vi har et håp om at dette raskt skal snu seg 🙂

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Det er mye omstilling i bransjen og det er en eksplosjon i digitale verktøy som kan tas i bruk for å levere nye tjenester. I media kan det fremstå som at de er bare for næringslivet til å trykke på en knapp så vipps får du ut den informasjonen du trenger. Så enkelt er det nok ikke. Man må kunne bruke verktøyene riktig og levere riktig grunnlag inn i systemene. Det er litt sånn «søppel inn søppel ut» som gjelder. Riktig kompetanse kreves alltid.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Det er da kanskje da vi fikk besøk av to personer som hadde gått feil og egentlig skulle til vår nabo, som selger hus. En medarbeider i kantinen prøvde likevel å «kapre» dem til å bil kunde og sto klar og ville servere ferske boller. Så viste det seg at de drev et av Norges største bakerier og at de dessverre hadde gått feil.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?
Det er flere sentrale aktører i byen som arbeider med byutvikling. Både hva gjelder boliger, næringsbygg og infrastruktur. Det gjør Fredrikstad til en god by å leve i. Fredrikstad Næringsforening er flinke til å skape samarbeid mellom kommunen og næringslivet.

Hva er dere skikkelig gode på?
Vi er gode på å se kundenes behov og finne den rette kompetansen for å løse kundenes utfordringer innen våre forretningsområder. Vi har både spisskompetanse og et bredt tjenestespekter å spille på. Dette er kompetanse og verktøy som gir oss mulighet til å gi kundene en merverdi på mange områder.

Les mer på www.bdo.no

Noen av de ansatte i BDO Fredrikstad

Flere medlemsprofiler

Lukk