DNB

Veronica Olsen er banksjef for Bedriftsmarkedet Sør Østfold i DNB

DNB

10. januar skjer det! Lørdagsåpen bank i Fredrikstad blir et faktum som eneste filial i Østfold, og DNB gjør seg mer tilgjengelig for kundene med satsing på lørdagsåpen bank.

Navn/tittel: Veronica Olsen, banksjef Bedriftsmarkedet Østfold Sør.

Firma: DNB. I Fredrikstad er vi ca. 65 medarbeidere totalt.

Etablert: Ca. 1850

Bedriftens hovedoppgaver:

DNB er Norges største og et av Nordens største finanskonsern målt etter markedsverdi. Vi er totalleverandør av finansielle tjenester til privat- og bedriftsmarkedet.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det å gå på jobb hver dag og møte en dedikert gjeng som ønsker å bidra til at alle våre kunder får løst sine finansielle behov, gir energi. Det er ekstra gøy når kundene gir uttrykk for at de er fornøyde. Internrapportering og internfokus som ikke direkte skaper verdi, kan være mindre motiverende der og da, men er utrolig viktig i det store bildet.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi har lyttet til våre kunder og blir mer tilgjengelig fra og med 10. januar 2015. Da begynner vi med lørdagsåpent samt utvidede åpningstider i ukedagene. Det gleder jeg meg veldig til. I tillegg jobber jeg mye med Bedriftsdagen 5. februar, som vi gjennomfører bl.a. med Fredrikstad Næringsforening. Vår konserndirektør i Bedriftsmarkedet Norge, Kjerstin R. Braathen, stiller på konferansen. Hun vil da få større innblikk i Fredrikstad regionen, og alle de spennende bedriftene vi har her. Ellers, kommer en jo ikke fra at førjulsstriden også tar oss i banken.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Det er ikke noe tvil om at kunder, både store og små, gir energi. Spesielt morsomt er det når vi jobber målbevisst mot en ny potensiell kunde, viser bredden i teamet vårt, og kunden bestemmer seg for å banke med oss. Jeg må jo også nevne nå i disse førjulstider, at det er gøy når gutta på jobben årlig byr på seg selv og kler seg i luciaklær, går Lucia rundt i avdelingene, og synger med den stemmen de har.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det var utrolig morsomt å lese om gjennomført rettet emisjon i Værste AS. Dette betyr at Fredrikstad som destinasjon er interessant som et utviklingsområde for en betydelig aktør som Joh. Johannson Handel AS.

Hva er dere skikkelig gode på?

Det å være tilstede hver dag når det gjelder som mest. Sammen med kundeservice som har døgnåpent, samt dedikerte medarbeidere lokalt, jobber vi for å være gode rådgivere og samarbeidspartnere for våre kunder. Vi jobber mye i kundeteam og sørger for at kunden får den spisskompetansen de har behov for lokalt i Fredrikstad, det være seg personmarked, bedriftsmarked, meglerbord, finans (leasing/factoring), eiendomsmegler, næringsmegling, pensjon og forsikring. Vi er den eneste finansinstitusjonen som kan by på denne bredden i Fredrikstad.

Her er mer om DNB

 

Flere medlemsprofiler

Lukk