Flexiform

Tor Gunnar Andresen er daglig leder hos Flexiform. Foto: Fagmedia AS

Flexiform

Visste du at én og samme bedrift fra Fredrikstad er leverandør til NRK P3 Urørtfinalen og til det restaurerte bygget som huser Weekday i Fredrikstad sentrum? Vinnerne i Urørtfinalen mottar pris utviklet hos Flexiform, og bedriften står bak den karakteristiske belysningen utenfor Weekday. I Flexiform designer og produserer de spesialprodukter i materialer som tre, kompositt, corian og LED.

Navn/tittel: Tor Gunnar Andresen, daglig leder.

Firma: Flexiform AS, 9 ansatte.

Etablert: 1995.

Bedriftens hovedoppgaver:

Design, produksjon og salg av spesialinnredninger. Vi leverer hele verdikjeden med god kvalitet!

Gjennom årene har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør og har i dag kompetanse på flere produktområder, som plast, tre, glass, kompositt, LED mm. I 2015 ble vi også sertifisert for bearbeiding av DuPont Corian®.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det verste vet jeg ikke – bruker ikke tid på sånt! Men jeg er vel ingen skjemarytter og byråkratiet kan til tider være utfordrende for et lite selskap som oss.

Det beste er det langt hyggeligere å snakke om: Jeg er heldig som har dyktige og engasjerte medarbeidere rundt meg. Det å få skape noe sammen med denne gjengen er inspirerende! Vi kjører en uformell tone og organisasjonen er flat med idédugnad på lunsjrommet. Det skaper samhold og stolthet:) Og så er det alltid hyggelig med en fornøyd sluttkunde, og de er det heldigvis mange av!

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Å få tilrettelagt salg og produksjon av DuPont Corian. For et fantastisk materiale – vi er på god vei!

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Det er nok ingen spesiell historie som utpeker seg, men vi opplever mye fint ute hos kunder. Flexiform har et bredt spekter av kunder, alt fra hippe designere og reklamebyråer til mekanisk industri og glassmestere. Formen på salgsmøter og kommunikasjon kan man trygt si blir ganske vekslende. Språket på et verkstedgulv i Fredrikstad avviker nok noe fra «kaffe latte-kontor» i glass på Tjuvholmen, så penskjorta går av og på fra møte til møte her hos oss. Men, det er nettopp dette som gjør hverdagen variert og spennende!

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Det skjer mye spennende i byen vår om dagen. Må få trekke frem Sander Grundvig og hva han har gjort for sentrum. Han ser muligheter og tør å satse.

Hva er dere skikkelig gode på?

MYE! Vi har gjort mange prosjekter der andre sier nei. Vi er flinke til å være kreative både foran skjerm og med verktøyet i hånda. Det er ikke mange bedrifter i vårt langstrakte land som kan vise til så varierte produksjoner som oss. Her er bilder av noen av de:

Foto: Flexiform. Les mer på www.flexiform.no

 

Flere medlemsprofiler

Lukk