Norengros Medi Partner AS

Lars Erik Andersen i Norengros Medi Partner AS.|Norengros Medi Partner har satt opp sitt eget bygg i Tomteveien.|Norengros Medi Partner med medarbeidere.

Norengros Medi Partner AS

I mars åpner Norengros Medi Partner butikk på Rolvsøyveien 201, og gjør seg derved enda mer tilgjengelig for kundene!
Produktporteføljen spenner vidt, og det samme kan sies om kompetansen i den lokale bedriften som har vokst fra 0-127 millioner kr. i omsetning på sine snart 25 år.

Navn/tittel: Lars Erik Andersen, daglig leder.

Firma: Norengros Medi Partner AS, 31 ansatte. I tillegg er transport outsourcet med 6 faste sjåfører som kjører Norengros biler. Bedriften er dessuten en av 11 eiere i Norengros-kjeden som har 900 medarbeidere.

Etablert: 1992 som Medi Partner, ble en del av Norengros i år 2000.

Bedriftens hovedoppgaver:

Vi er totalleverandør til næringslivet av

  • Emballasje
  • Kontor og datarekvisita
  • Storhusholdning
  • Medisinske forbruksvarer
  • Møbler og interiør

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste: Å nå mål sammen med kollegaer, utvikle oss sammen og lykkes.
Det verste: Tja, dette har vært en livsstil i 25 år, og jeg trives med den. Jeg fokuserer på mulighetene.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

  • Å ivareta dagens kunder og forsvare oss på store offentlige avtaler
  • Å åpne en god butikk i mars med bedre beliggenhet enn i dag, det vil si på Rolvsøyveien 201, noe som betyr bedre tilgjengelighet for private kunder og bedriftskunder
  • Å videreutvikle satsingen på refusjonsmarkedet
  • Å fortsette den gode veksten med vår nysatsing på møbler

Våre vekstmål de nærmeste årene er i hovedsak på produktbredde ved satsningen på møbler og butikk + å styrke vår posisjon på privat sektor i Østfold!

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Vi har en kultur for å gi det lille ekstra, og ett eksempel er den gangen alle som jobber mot markedet kledte seg ut som nisser og gikk inn med julegaver i et industriområde med nye potensielle kunder. Dette var et stunt som ble tatt godt i mot.

Det er også hyggelig å fortelle om at på siste kundetilfredsundersøkelse vil faktisk 9 av 10 anbefale andre å bruke oss på bakgrunn av egne erfaringer.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Fredrikstad Næringsforening som har plassert seg sammen kommunen og er åpne i dialogen – dette er viktig for næringsutviklingen.

For byens omdømme, synes jeg de som har jobbet for å få Anno til byen også fortjener skryt.

I det store bildet trenger byen en skikkelig høvding, spesielt inn mot sentrale aktører for å vise at Fredrikstad har mye kompetanse å by på, og ikke “bare” en vakker skjærgård.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er næringslivets støtteapparat. Lykkes våre kunder – lykkes vi! Dette innebærer å være en effektiv samarbeidspartner som gjør at kunder kan bruke tiden på sin primær virksomhet.

Jeg vil også si at vi er gode på å vokse. På 24 år har vi hatt positivt resultat hvert år, med en vekst fra 0 til 127 millioner kr. i omsetning. Og høsten 2015 var vår mest ekspansive noensinne med mange nye store offentlige anbud og mer enn 1500 nye kunde- og leveringsadresser!

Vår strategi er bygget på en hovedidé om at menneskelige relasjoner har en sentral funksjon i vår virksomhet. Målet er å gi kunden en opplevelse av personlig service, kompetanse og fleksibilitet kombinert med kvalitet og presisjon i alle deler av leveransen.

Vi er en kompetansebedrift. Profesjonelle informasjons- og logistikksystemer er utviklet. Engasjerte, dyktige medarbeidere benytter dette og egen kunnskap slik at arbeidsdagen blir enklere for kundene. De fleste av konsulentene er fagfolk med bakgrunn som er knyttet til sin kundeportefølje, for eksempel sykepleier, kokk eller lignende.

Vi er klar over at vår virksomhet påvirker miljøet, både produktene og logistikken vi leverer. Mye av belastningen kommer fra transporten og vi jobber kontinuerlig med å minske belastningen på miljøet. Vi er ISO 9001 og 14001 sertifisert.

Les mer om Norengros

Flere medlemsprofiler

Lukk