Reiseekspertene

Espen Nedland Hansen er daglig leder for Reiseekspertene.

Reiseekspertene

Temareiser Fredrikstad og HRG Reiseekspertene server privat- og bedriftsmarkedet med turer over hele verden.

Navn/tittel: Espen Nedland Hansen, daglig leder

Firma: Temareiser Fredrikstad AS, 9 ansatte og HRG Reiseekspertene, 7 ansatte

Etablert: 1999

Bedriftens hovedoppgaver:

Temareiser Fredrikstad AS lager gruppereiser til hele verden med kjente norske forfattere, journalister og kulturpersonligheter som reiseledere. HRG Reiseekspertene er et forretningsreisebyrå for bedrifter i Østfold.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Å drive små- og mellomstore bedrifter i Norge og Fredrikstad, er en øvelse uten sikkerhetsnett. Det føles derfor både positivt og viktig å bidra til å skape private arbeidsplasser i Fredrikstad.

Det negative er alt det som ikke direkte skaper forretning – rapportering og byråkrati.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Akkurat nå er det å ferdigstille Temareiser Fredrikstads turprogram for 2015. Vi har over 80 turkonsepter som skal presenteres i vår nye katalog. For HRG Reiseekspertene er det å komme i inngrep med enda flere av bedriftene i Østfold og vise hvilke nyttige tjenester vi kan tilby.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Det er om alle de fantastisk gode tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Vi får skriftlige evalueringer fra alle som reiser på gruppeturene våre, og vi kan alle være stolte av hva kundene melder tilbake etter å ha reist med oss.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Først og fremst må det være en honnør til alle som driver små- og mellomstore bedrifter i Fredrikstad. Det er viktig i en by som sliter med å skape nok arbeidsplasser. Samtidig er det flott med de industribedriftene som fortsatt klarer å drive fra Fredrikstad. Jackon er en bedrift som har imponert over år. Det som har skjedd og skal skje på Værste er selvfølgelig også noe byen må ha forventninger til.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi har spesialisert oss på å lage tematurer og gruppeturer, og det gjør vi med meget god kvalitet både hva gjelder gjennomføring og innhold. Vi har utvilsomt Norges mest kunnskapsrike og interessante stab av faglige reiseledere. Vi er også gode på å lage den optimale reiseruten for den forretningsreisende. Dette er spesielt viktig ved sammensatte reiser, hvor det er mye å spare både av tid og penger framfor å prøve å få til det samme på nettet.

Les mer om Temareiser Fredrikstad

Les mer om HRG Norge

Flere medlemsprofiler

Lukk