WANG Toppidrett Fredrikstad AS

Petter Wilhelmsen

WANG Toppidrett Fredrikstad AS

Får elever til å prestere både innen skole og idrett.

Navn/tittel: Petter Stene Wilhelmsen, rektor

Firma: WANG Toppidrett Fredrikstad AS, 37 ansatte

Etablert: 2002

Bedriftens hovedoppgaver:

Levere videregående utdannelse i kombinasjon med toppidrettslig satsing.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste ved å drive vår type bedrift er å kunne ha daglig kontakt med flott ungdom og ikke minst bistå dem med å realisere sine mål innen idrett og utdannelse.
Det er ikke mye som er negativt med å drive skole. Men skal noe nevnes, så må det være det faktum at de ulike godkjente toppidrettsgymnasene i Norge fortsatt forskjellsbehandles rent økonomisk med tanke på de tilskudd som gis fra staten.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Søknadsfrist for skoleplass skoleåret 2014-2015 er 1. mars. Søknadene er i disse dager i ferd med å komme inn til oss. Antall søkere og også kvaliteten på søkerne er vi alltid spente på, selv om vi føler at vi har en relativt god oversikt.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Historiene om de enkeltelever som jobber og sliter, og på tross av vanskelige forutsetninger lykkes med å nå sine mål i løpet av skoletiden hos oss, gleder meg spesielt.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Jeg er imponert over Værste AS og hvordan de med en relativt liten stab er på god vei mot å utvikle en ny bydel i Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?

Tilrettelegging og oppfølging av den enkelte elev/utøver når det gjelder å sy sammen en hverdag hvor det skal presteres innen både skole og i idrett. Her gjør våre lærere og trenere en fantastisk jobb.

 

Flere medlemsprofiler

Lukk