WiCan

Hans-Morten Anonsen fra WiCan er opptatt av lønnsom vekst

WiCan

WiCan er i gang med blogg! Digitalleverandøren har blitt 22 ansatte, og gründer Hans-Morten Anonsen er akkurat nå mest opptatt av lønnsom vekst, og peker på samarbeid og erfaringsutveksling i Fredrikstad som en mulighet.

Navn/tittel: Hans-Morten Anonsen, gründer av WiCan

Firmanavn + antall ansatte: WiCan Holding AS – WiCan Data AS – WiCan ASP AS – WiCan Regnskap Fredrikstad AS – WiCan Regnskap Halden AS

22 ansatte

Etablert: 2003

Bedriftens hovedoppgaver
Salg, drift og rådgivning av digitale støtteløsninger med høy personlig service til små- og mellomstore bedrifter. WiCan sine løsninger skal alltid føre til lavere kostnader samt mer effektiv og trygg drift for kunden.

Hva er det beste og verste med å drive bedrift?
Det beste er å bidra til en trygg og god arbeidsplass for i dag 22 flotte kollegaer som gjør arbeidsdagen inspirerende, utviklende og morsom. Dette har selvfølgelig ikke vært mulig uten over 400 trygge og trofaste kunder som har fulgt oss etter hvert som vi har utvidet vårt forretningskonsept.

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Det som opptar oss mest om dagen er hvordan vi fortsatt får til en lønnsom vekst og hvordan vi kan bli enda mer attraktive for nye medarbeidere og kunder.

– For at vi og næringslivet i Fredrikstad skal kunne møte konkurransen om ansatte og kunder fra omverden tror vi det må etableres større og mer kompetente miljøer.

I Fredrikstad er det fortsatt mange små enheter som driver service for hverandre, men samtidig blir vi stadig utfordret av bedrifter utenfor vår region. For å styrke næringslivet i Fredrikstad må det mer samarbeid og erfaringsutveksling til.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Den digitale verden er ikke like lett å forholde seg til og i tillegg går den for mange forrykende fort. Det er fortsatt noen som lurer på om det er en eller to t’er i «dot». Vi har også opplevd å få tilsendt floppydisker som har vært innom hullemaskinen for lettere å kunne arkiveres i backupsystemet.

Hvem i næringslivet synes du gjøre et godt stykke arbeid for tiden?
Det er spennende å følge med på aktørene som driver med byutvikling samt utvikling av Øra som næringsområde. Det skjer mye for tiden og det er ingen tvil om at dette styrker WiCan og næringslivet i Fredrikstad på kort og lang sikt.

Vi har vært heldige å få jobbe med Brono Photo AS siden oppstart. Det er både gøy og interessant å få ta del i deres planer og strategier på vei mot en internasjonal lansering av et produkt som er utviklet og produsert her i Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?
Fordi WiCan er stor blant de små digitale leverandørene kan vi levere høy kvalitet samtidig som vi har god og personlig oppfølging. Og så har vi begynt med noe nytt for å dele vår kunnskap, nemlig å blogge. Så får vi håpe bloggingen slår an og at vi blir gode på det også.

Les bloggene fra WiCan

PS! Nysgjerrig på hva Brono er? Brono fikk nylig omtale i Petapixel, verdens største online magasin for fotografer. Les mer

 

 

Flere medlemsprofiler

Lukk