Arena Personal

Carine H. Andreassen er daglig leder i Arena Personal.|

Arena Personal

Bemanningsbyrået jakter på Norge.

Navn: Carine H. Andreassen, daglig leder

Firma: Arena Personal, 6 ansatte internt i Dikeveien i Fredrikstad, samt et nyetablert kontor i Oslo som er i vekst.

Etablert: I 2009 under navnet Frigaard Bemanning. Endret navn til Arena Personal i 2012, da selskapet ble solgt ut av Frigaard gruppen og ble Arena Personal Norge, og en del av Aktriva.

Bedriftens hovedoppgaver: Vikartjenester, formidling av kandidater til faste stillinger og omfattende rekrutteringsprosesser.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste: Sterk påvirkningskraft, få lov til å jobbe med motivasjon og skape et godt arbeidsmiljø, i tillegg til å oppnå gode resultater på bakgrunn av innsats.

Det verste, hvis man kan bruke de ordene, er å takle nedturer og utfordringer like bra som oppturer. For de kommer. Det kan også være at bedriften får en knekk av årsaker du selv ikke kan påvirke.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Å vise markedet og bedrifter i Fredrikstad at vi er en seriøs aktør som man må regne med i tiden som kommer. Og, at våre medarbeidere skal føle at de blir ivaretatt.

I tillegg skal vi finne interessante aktører i Norge som Arena Personal kan vokse sammen med. Jeg har dessuten fått oppgaven med å bygge opp selskapet i Norge, noe som passer min gründerbakgrunn svært godt.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Vi har et fantastisk miljø hos oss! Både medarbeidere og kunder merker at vi er litt annerledes – og personlige – i våre prosesser. Dette er vårt viktigste varemerke.

Det å finne en ny jobb til en som har stort behov for det, og som har vært i en tøff situasjon over lengre tid, gir også en meget god følelse. Vi gjør en samfunnsnyttig tjeneste, og vet at bemanningsbransjen vil være viktig for utviklingen av arbeidslivet i framtiden.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Jeg har et inntrykk av at mange bedrifter har hatt et tøft 1.halvår, men tendensen er at det er mange som gjør mye bra nå!

Har sett i nyhetsbildet at Kronos Titan har hatt tidenes beste driftsår. Flott at denne hjørnesteinsbedriften oppnår så gode resultater! De fyller 100 år i 2016 – samme år som Sarpsborg har 1000 års jubileum 🙂

Hva er dere skikkelig gode på?

Grundige rekrutteringsprosesser, oppfølging, tett dialog med kunder og medarbeidere, samt uformell, personlig og korrekt opptreden.

 

Flere medlemsprofiler

Lukk