City Hotel Fredrikstad

Line Heiberg er adm. direktør på City Hotel Fredrikstad.|Line Heiberg er adm. direktør på City Hotel Fredrikstad.|Line Heiberg er adm. direktør på City Hotel Fredrikstad.

City Hotel Fredrikstad

Hurra – 75 år! Mange arrangementer står på programmet for jubilantens gjester i høst.

Navn/tittel: Line Heiberg, adm. direktør

Firma: City Hotel Fredrikstad AS, ca. 75 ansatte

Etablert: 11.09.39

Bedriftens hovedoppgaver:

Vår hovedoppgave er drift av hotell og restaurant, og i tillegg har vi City Scene.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste er når man får gode tilbakemeldinger fra gjester og kunder. Det er alltid hyggelig å kunne glede andre.
Det verste er når leveranse av ting man ikke har kontroll på, som kraft, vann og it forsvinner. Da er det meget utfordrende å gjennomføre tilfredsstillende drift av hotell og restaurant.

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi blir 75 år i september, så vi jobber nå for fullt med gjennomføring av jubiléet. Det vil være flere arrangementer i restaurantene og på City Scene, med Kvinner i Sentrum som første arrangement i rekken av flere kjente artister.  I tillegg til jubiléet er vi i full gang med å planlegge julebordsesongen, som er en meget viktig og hektisk tid for oss.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Det er alltid hyggelig å fortelle om julebordsesongen vår, da pulserer det i hele huset av feststemte gjester. Vi har fullt hotell, fulle restauranter og gjerne terningkast 6 på juleshowet.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Vi ser at det er mange lokale bedrifter i vår kundeportefølje som har økt aktivitet og gjør et godt arbeid for tiden, uten at det kommer fram i  media.

Hva er dere skikkelig gode på?

Vi er skikkelig gode på å yte det lille ekstra. Vi ønsker å være fleksible overfor våre kunder slike at de får gode gjesteopplevelser både på hotellet,  restaurantene Katti & Tobias og City Scene.

Les mer om City Hotel Fredrikstad

 

Flere medlemsprofiler

Lukk