Grønn Jobb

Dan Mario Røian er daglig leder i Grønn Jobb.|Fra prisutdelingen på den årlige gallaen hos Grønn Jobb.

Grønn Jobb

På den årlige gallaen hos Grønn Jobb deles det ut priser, men prisen for at bedriften med 50 medarbeidere havnet i Fredrikstad, den går til Terje Høili og Runar Helgesen.

Navn/tittel: Dan Mario Røian, daglig leder

Firmanavn + antall ansatte: Grønn Jobb, 50 ansatte

Etablert: 2009

Bedriftens hovedoppgaver
Grønn Jobb er en landsdekkende totalleverandør av tjenester innen HMS, HR og bedriftshelsetjeneste, med hovedkontor i Dikeveien, Fredrikstad.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?
Det beste med å drive bedrift er at man er i posisjon til å ta avgjørelser og velge vei. Muligheten til å skape noe som vi kan se tilbake på og være stolt av.

Jeg synes det er utrolig inspirerende når vi får med oss dyktige folk på laget. Det å oppnå store ting sammen med folk du trives å jobbe med, gir virkelig motivasjon til å stå på videre.

Det verste med å drive med bedrift? Det er ikke noe ille med å drive bedrift!

Av og til må man ta noen upopulære beslutninger. Det er jo kanskje det verste.

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Det som opptar oss mest nå om dagen er utvikling og styrking av våre tjenester, slik at vi kan fortsette å utfordre markedet med nyskapende løsninger innenfor digitale og faglige tjenester.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Vi har nettopp flyttet inn i nye kontorer i Dikeveien. I den anledningen skulle vi gjøre et innkjøp av 100 nye glass, men bestilte istedenfor 100 pakker med 6 glass i. Vi har nå mer glass enn vi trenger de neste 10 årene, så hvis noen trenger vanlig kjøkkenglass fra IKEA så er det bare å si fra!

Jeg ønsker også å fremheve at vi som selskap feiret vårt 10-års jubileum i 2019. Jeg er stolt av hvordan vi steg for steg har utviklet oss og bygd en organisasjon, der mange av de ansatte har vært med helt siden oppstart. Vi har et høyt fokus på å verdsette våre ansatte, blant annet ved å holde en årlig galla med utdeling av priser.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?
Terje Høili og Runar Helgesen var viktige for å trekke oss til Fredrikstad. De gjør en god innsats for byen. I utgangspunktet er vi en Halden-bedrift, men i prosessen der vi ønsket å posisjonere oss mer sentralt i Østfold, var de viktige brikker. Ved å være imøtekommende og effektive i prosessen, har de spilt en stor rolle for at vi endte opp i nettopp Fredrikstad.

Hva er dere skikkelig gode på?
Det å være «frempå» og utfordre oss selv til å stadig utvikle bedre produkter og tjenester som skaper en enklere hverdag for våre kunder.

Vi jakter alltid etter å utfordre og forbedre, det er i vårt DNA. For å klare det er vi avhengig av våre fremoverlente, dyktige ansatte. De gjør en god jobb!

Les mer om Grønn Jobb

Fra prisutdelingen på den årlige gallaen hos Grønn Jobb.

Flere medlemsprofiler

Lukk