Sørlie Næringseiendom AS

Bernt Sørlie i Sørlie Næringseiendom.

Sørlie Næringseiendom AS

Sørlie Næringseiendom AS eier og drifter rundt 31.000 kvadratmeter næringslokaler med ca. 50 leietakere – der tilsammen 600 mennesker har arbeidsplassen sin! De liker å jobbe sammen med kundene for å finne gode løsninger, og opplever akkurat nå stor etterspørsel etter lokaler. Og den positive utfordringen, det er når kunder vokser så mye at de ikke har lokaler å tilby.

Navn/tittel: Bernt Sørlie, styreleder

Firmanavn + antall ansatte: Sørlie Næringseiendom AS er morselskapet for fem heleide, et 50% eid og et 25% eid eiendomsselskap. Seks medarbeidere.

Etablert: 1995 under navnet Sørlie Bygg AS.

Bedriftens hovedoppgaver: Oppkjøp, bygging, utvikling og utleie av næringslokaler i Fredrikstad og Sarpsborg. Leietakerne spenner fra butikk, helse/trening, servering og til kontorlokaler.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?
Det beste er å sammen med kundene (leietakerne) finne gode løsninger på lokalbehovet som gjør at kunden kan optimalisere/konsentrere seg om sin drift og trives i våre lokaler. Våre kunder er gjester for en tid som vi ønsker skal forbli lenge hos oss.
Det verste er å miste en eksisterende leietakere i vekst, fordi vi ikke kan tilby større lokaler.

Hva opptar dere mest akkurat nå?
Siste foreløpige finpuss av Glommen Brygge som er fullt utleid med 11.500 kvm, ferdigstillelse av nybygget Tuneveien 89 i Sarpsborg med 2.800 kvm kontorlokaler, ombygging av 1.200 kvm lager til kontorlokaler i Hundskinnveien 100, Tunejordet, Sarpsborg, innspurten for renovering av Lande Senter i Sarpsborg, og søking etter nye utviklingseiendommer i Fredrikstad.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Vi er tre som heter Sørlie i selskapet, en Hilde, en Bernt Sondre (sønn) og en Bernt (far). At far og sønn har relativt like navn, har sine fordeler, men også sine klare, og ofte morsomme utfordringer. Spesielt per mail har vi mange festlige misforståelser som har skapt både frustrasjon og mang en god latter.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?
Det er svært mange i Fredrikstad som gjør en kjempejobb for både selskapene og byen, bl.a. Jon-Ivar Nygård i Fredrikstad kommune, Værste, Fredriksborg, Cityplan og en rekke industri- og kompetanseselskaper.

Hva er dere skikkelig gode på?
Å forstå og løse kundenes behov ved starten av et leieforhold, løse endret behov og å ta vare på kundene gjennom tilstedeværelse og kort responstid. 9 av 10 henvendelser kommer faktisk på bakgrunn av eksisterende kunder, og vi opplever akkurat nå stor etterspørsel etter lokaler. Faktisk har vi fått like mange henvendelser hittil i år som vi fikk gjennom hele året totalt i fjor.

Les mer om Sørlie Næringseiendom

Flere medlemsprofiler

Lukk