Thai Market

Terje Olsen i Thai Market.

Thai Market

Terje Olsen og Thai Market kan sole seg i glansen av gode matanmeldelser. Gjestene deres kan også snart sole seg, om kort tid åpner restauranten uteservering på det nye Stortorvet.

Navn/tittel: Terje Aleksander Olsen, eier og daglig leder

Firma: Thai Market, 8 ansatte

Etablert: 10.04.2010

Bedriftens hovedoppgaver:

Restaurant, catering, bar, café.

Hva er det beste og det verste med å drive bedrift?

Det beste: Den gode følelsen man får av å ha så mange fornøyde kunder. Dét kommer som resultat av hard jobbing i alle ledd – vi hadde aldri fått dette til uten våre flotte ansatte.

Det verste: Det ordet finnes ikke i vår ordbok 😉

Hva opptar dere mest akkurat nå?

Vi jobber hardt for å få uteserveringen vår klar. Vi er spente på det nye Stortorvet og hva det måtte bringe. I alle andre land trekker torv til seg flest mennesker. Vi ser at Kaffebrenneriet snart åpner som vår nabo, og venter spent på hvem andre som vil oppdage at torvet blir et nytt møtested. Vi skal i allefall være klare til sesongen starter med ny og flott uteservering.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?

Vi er nok mest stolt av alle de flotte matanmeldelsene vi har fått. Er man kåret til en av byens beste restauranter, så er dette helt klart noe vi liker å fortelle, men vi er fortsatt ydmyke og jobber hardt for at det skal forbli slik også i fremtiden.

Hvem i næringslivet synes du gjør et godt stykke arbeid for tiden?

Vrient å svare på. Det er så mange flinke og engasjerte i byen vår om dagen. Jeg ser Værste AS, Torvbyen og en rekke andre som jobber målrettet og profesjonelt, men om jeg må velge én så må det bli Kristian Kristiansen i Boomerang. Han er en alltid glad, blid og motiverende person som gir alt. Hans fremsnakking av alle andre er også helt fantastisk.

Hva er dere skikkelig gode på?

Service, matkvalitet og interiør er noe av det vi håper vi er gode på. Her jobber vi også hardt for å forbedre oss kontinuerlig. Jeg setter høye krav til ansatte, leverandører og meg selv. Det finnes ingen snarveier i vår bransje.

Les mer på www.thaimarket.no

 

Flere medlemsprofiler

Lukk