The Pitch

Magnus Kristiansen The Pitch

The Pitch

The Pitch er et innovativt byrå som utfordrer bransjen med nye tanker i en stadig mer sammensatt og kompleks hverdag. De siste årene har de opplevd solid vekst gjennom gode prestasjoner, og blitt en attraktiv arbeidsplass for både unge talenter og etablerte fagfolk.

Navn/tittel: Magnus Kristiansen, Byråleder
Firmanavn + antall ansatte: The Pitch Reklamebyrå AS, 15 ansatte
Etablert: 1949

Bedriftens hovedoppgaver
The Pitch leverer kreative løsninger, engasjement og synlighet gjennom godt strategisk arbeid, stor respekt for kundens identitet og gjennom å tenke nytt og annerledes sammen med kundene.
Vi har en sterk interesse for faget vårt, og liker å invitere kundene våre inn i vår verden. Vi elsker å vise at vi brenner for å gi dem et solid og nyskapende resultat som de kan være stolte av.

Hva er det beste og verste med å drive bedrift?
Det å få lov til å jobbe med dyktige, engasjerte og kunnskapsrike mennesker er det beste med å drive The Pitch Reklamebyrå.

Hva opptar dere mest akkurat nå?
De siste årene har vi utviklet oss til å bli et av de ledende byråene i Østfold ved å tørre og tenke nytt, ved å ta sjanser og ved å utfordre våre kunder til å satse på moderne markedsføring. I 2019 er det kanskje innholdsmarkedsføring, Instagram, visuell identitet og nyskapende design av nettsider som opptar oss mest. Vi er utrolig stolte av å stå bak vellykkede prosjekter som Fortum sin blogg strømvippa.no, Torvbyen sitt eget trendsamfunn trendbyen.no, Batteriretur sin nye profil og nye nettsider batteriretur.no, Fredrikstad Næringsforening sin nyskapende satsning på Instagram @fredrikstad_sentrum og visuelle identiteter til Høgskolen i Østfold, Halden kommune, nye Nordre Follo kommune med flere.

Vi er opptatt av å skape nye tanker, strategier og løsninger sammen med våre kunder slik av vi begge går med en stolt følelse til leveransen. I tillegg til byrået driver vi også egen produksjonsavdeling på trykksaker (Inpublish) som leverer fantastiske løsninger. Det som opptar oss mest her er raske og kreative løsninger med god kvalitet til riktig tid. Nylig vant vi anbud for leveranse av trykksaker til hele Sarpsborg kommune. Sammensetningen vår og måten vi kan dra nytte av begge avdelingene er noe vi er opptatt av og stolte av i 2019.

Hvilken historie fra bedriften liker du best å fortelle?
Siden vi har lang historie og stammer fra gode gamle Kopisentralen som ble etablert i 1949, er det alltid like artig å fortelle om vårt fantastiske arbeid med intraprenørskap og veien fra kopisentral til moderne byrå og etterhvert et av de største byråene i Østfold. Det er noe vi er stolte av og liker å fortelle når vi har muligheten.

Hvem i næringslivet synes du gjøre et godt stykke arbeid for tiden?
Vi jobber tett med mange dyktige folk i næringslivet både i og utenfor Fredrikstad, og svært mange gjør et godt stykke arbeid. En gang for flere år siden la jeg ut på Instagram at jeg besøkte min beste kunde, det gjør jeg aldri igjen. Fikk i etterkant flere telefoner fra andre kunder som følte seg forbigått. Så derfor er jo dette risikosport, men skulle jeg trekke frem en aktør i Fredrikstad, som jeg tror alle heier på, er det Restaurant Slippen med Ingeborg og Tobias i spissen. De er genuint interessert i faget sitt og gir (alt) av seg selv for leveransen til oss som besøker dem på Slippen. I tillegg er de Norges beste fiskerestaurant, så de gjør så absolutt et godt stykke arbeid.

Hva er dere skikkelig gode på?
Vi er nok aller best på å få folk til å føle seg vel hos oss. Få våre kunder og samarbeidspartnere til å slappe av, senke skuldrene og på den måten møte kreativiteten i riktig
modus. Kreativitet handler om samspill mellom hoder, deling av opplevelser og erfaringer, derfor er vi også skikkelig gode på kreative løsninger.

Les mer om oss: https://thepitch.no/

Flere medlemsprofiler

Lukk